DSC0541

Test & Målinger

Udvælgelse, udvikling og fastholdelse af talenter er med til skabe det konkurrencemæssige forspring der gør forskellen for de fleste videntunge virksomheder.

Det er en central strategisk opgave for HR at deltage i udpegningen, udvælgelsen og udviklingen af talenter i organisationen. Målet er, at virksomheden kan udvikle sin position i markedet. En position hvor engagement, innovation, høj kvalitet og sikker leverance er virkelighed og ikke bare et slogan.

HR7 tilbyder en lang række ydelser der understøtter HR’s kerneopgaver i forhold til den strategiske forretningsudvikling. Vi leverer fx support i forbindelse med gennemførelse af testninger og personvurderinger.

Derfor har vi opbygget en proces, hvor vi med kort varsel kan stille med kvalificerede og kompetente testere, der har særlig ekspertise i testning og vurdering af kandidater i forhold til virksomhedens krav og kultur.

Som erhvervspsykologisk virksomhed tager vi udgangspunkt i de mest gennemarbejdede professionelle praksisser om personvurderinger. Vi baserer vores leverancer på egne kvalitetsprocesser der sikrer, at virksomhederne oplever den ekstra værdi eksperter kan tilføre, og sømløse processer i forhold til virksomhedens egne processer og standarder..

HR7’s medarbejdere er autoriserede i alle tests fra vores samarbejdspartner Saville Consulting, hvis troværdige og præcise tests er de mest udbredte i de fleste af Danmarks største virksomheder. Herudover råder vi over et meget bredt batteri af certificeringer i andre test- og personvurderingsværktøjer.

Her er noget af det, vi kan tilbyde:

  • REKRUTTERING HR7’s kunder skaber et forspring ved at udvælge de rigtige kompetencer, på det rigtige tidspunkt og indsætte dem på den rigtige plads i organisationen.
    LÆS MERE HER
  • EFFEKTSIKRING HR7 tilbyder effektsikring i forbindelse med uddannelses- og udviklingsaktiviteter. Effektsikringen er tilrettelagt som en proces, hvor I får input til, hvordan I som organisation kan kvalificere jeres læringsmiljø og intervenere for at optimere effekten af jeres konkrete aktiviteter
    LÆS MERE HER