Test og personvurdering
Test og personvurdering

At få de rette medarbejdere om bord er afgørende, men hvordan identificerer vi dem? Nogle stoler på kemi og intuition, men vi anbefaler altid vores kunder en mere struktureret og objektiv tilgang til udvælgelsen. I HR7 har vi i mange år hjulpet virksomheder med at spotte og vælge de rette medarbejdere og talenter. Vi hjælper med at skabe det team, der er det rigtige for virksomheden.

I løbet af 2022 har vi gennemført hele 1700 testsamtaler. Det er værd at bemærke, at mere end 95% af de medarbejdere, der blev udvalgt gennem disse samtaler, stadig besidder deres stilling et år efter rekrutteringen.

Vores tilgang til en succesfuld udvælgelsesproces

 • En velbegrundet kompetenceanalyse, der tager højde for virksomhedens kultur
 • Et eksternt perspektiv uden kulturel bias, hvilket fremmer fokus på forskellighed og diversitet
 • Udvælgelse baseret på retfærdighed gennem brug af standardiserede og dermed sammenlignelige processer for alle kandidater
 • Positive oplevelser både for dem, der foretager valget, og dem, der bliver valgt

Test og grundlaget for beslutninger
Hvorfor inddrager vi test, når vi rekrutterer nye medarbejdere til et job eller et projekt? En fejlrekruttering kan både blive dyrt for virksomheden og en ubehagelig, måske endda skadelig, oplevelse for den person, der er blevet fejlrekrutteret. Når vi inkluderer tests i processen, styrker vi evalueringen ved at tilføje et “måleværktøj”, der supplerer de gode jobsamtaler, ansøgninger, CV’er og referencer.

I HR7 tror vi på, at en god rekruttering er vigtig for alle parter – både virksomheden, der ansætter, og personen, der ansøger. Et dårligt rekrutteringsforløb kan have negativ indflydelse på virksomhedens omdømme. I HR7 værner vi derfor om vores kunders omdømme, når vi er en del af rekrutteringsprocessen.

Den systematiske brug af testværktøjer til personvurdering reducerer de forudindtagede holdninger, der kan opstå i en rekrutteringsproces og bidrager til en retfærdig og kompetencebaseret evaluering. Det er på denne baggrund lederen kan træffe beslutningen om ansættelse.

Vores tilgang til rekrutteringsprocesser
Vi tror på, at vores arbejde med personvurderinger gennem tests, beriger menneskers arbejdsliv og bidrager til nydelse og trivsel og ikke mindst til en bæredygtig forretning.

Vores team af eksperter og vores dedikerede supportafdeling arbejder sammen for at sikre rekrutteringer, der er grundigt gennemprøvede og troværdige. Det sker gennem samarbejde med eksterne fagfolk, der er i stand til at sikre følgende:

 • At alle samtaler følger samme velafprøvede proces, så den enkelte kandidat kan vurderes på tværs af alle kandidater
 • Ekstern kvalitetssikring og vurdering af vores testere i forhold til internationale standarder

Et enkelt set up med højt serviceniveau
I en rekrutteringsproces er der intet, der skal komme i vejen for det, vi brænder for i HR7; den udforskende samtale mellem kandidat og organisation. Derfor arbejder vores supportafdeling dagligt og dedikeret for at bakke op og hjælpe ledere, kandidater og vores egne konsulenter, så de kan forblive fokuseret på de givne projekter.

Vores supportafdeling er hjernen bag hele operationen. De har en klar forståelse for, hvad alle involverede parter har brug for, og de guider gennem processen på en venlig og samarbejdsorienteret måde for at sikre, at alt glider let og effektivt.

Supportafdelingen arbejder målrettet for at sikre, at processen kan sættes i gang hurtigt. De sender testlinks ud til kandidaterne, så testen bliver gennemført i tide og giver vores konsulenter al den nødvendige information, så testen bliver korrekt evalueret.

En stor del af vores succes skylder vi vores supportafdeling. Ved at yde god service og tilbyde et enkelt set up, stræber vi i HR7 efter at skabe tilfredse og tilbagevendende kunder.

Når vi indleder et samarbejde om en rekrutteringsproces, indgår følgende elementer:

 • Rådgivning og sparring om testprocessen
  • Valg af relevante testværktøjer til rekrutteringsforløbet
  • Implementering af løsninger efter behov og arbejdsprocesser
 • Koordinering og styring af testprocessen
  • Samme kontaktperson mellem HR7’s supportafdeling og jeres ansættelsesansvarlige
  • Koordinering af tid og sted mellem leder og rekrutteringskonsulent
  • Konstant opfølgning på kvalitet og kundetilfredshed
 • Testtilbagemelding og opfølgning
  • Vores team af specialiserede konsulenter sikrer hurtig og fleksibel levering af testresultater med høj kvalitet
  • Opfølgning på kandidatporteføljen og evaluering af de afholdte interviews
  • Støtte til det endelige valg af kandidater