Coaching-netværk: Når kvindelige talenter stifter familie

Når vi vender tilbage til arbejdspladsen efter barsel, kan ambivalensen nemt snige sig ind:

– hvordan kan jeg være passioneret omkring mine børn OG mit arbejde?
– hvordan kan jeg vedblive at blive opfattet som et talent, nu hvor jeg har fået familie?

I nye coaching-netværk samler vi 6 – 7 ambitiøse mødre, der ønsker at sparre med ligesindede i et trygt rum, hvor samtalen faciliteres af HR7 Erhvervspsykologi’s mest indsigtsfulde konsulent på området, Nanna Schultz.

 

Ønsker du:

– at arbejde med dine nye potentialer og styrker?
– at connecte med andre karriereorienterede kvinder med børn?
– at blive klogere på dig selv og dit samspil med andre?
– et fortroligt rum til at dele ærligt ud af dine perspektiver og erfaringer?

Igennem en indledende 1:1 coaching efterfulgt af seks sessions fordelt på et halvt år, får du styrket dit nye ståsted som ambitiøs mor.

 

Om HR7 Erhvervspsykologi:

I HR7 Erhvervspsykologi har vi coachet mere en 1000 talenter igennem de sidste 12 år. Her oplever vi, at ambivalensen bliver et tema, når kvindelige talenter stifter familie. Nysgerrighed og oprigtig interesse driver os, og vi har derfor i længere tid testet konceptet om coaching i netværk. Det er effektfuld coaching, som tydeligt styrker deltagerne og realiserer deres potentialer.

 

Om Nanna Schultz:

Nanna Schultz, som faciliterer disse coaching-netværk, er uddannet MA i Social-Organizational Psychology fra Columbia University, New York. Hun har arbejdet med talentudvikling, assessment og rekruttering hos store virksomheder og som konsulent. Selv er hun mor til to piger fra 2016 og 2018 og har virksomheden momkind.dk.

Nanna udtaler: ”Dette er IKKE et selvhjælpskursus, hvor vi skal ”samle nogen op”. De her sessions kommer til at handle om at se ”ud” på andre og ”ind” i dig selv for at få bugt med ambivalensen og stå stærkere i din nye rolle som mor og talent. Coaching i netværk inviterer mange perspektiver ind i samtalen, og du vil gå fra hver session både inspireret og styrket”.

 

Pris:
Prisen er 7.100 kr. ex moms for én individuel coaching og efterfølgende 6 netværks-sessioner af to timers varighed.
Sted: HR7 Erhvervspsykologi, Wesselsgade 24, 2200 Kbh N.

Første hold starter op i uge 13, 2020.

Tilmelding:
Tag kontakt til koordinator Annette Larsen på al@hr7.dk eller +45 3175 9795