HR7 folder testresultaterne ud og skaber merværdi for både kandidaten og lederen

HR7 folder testresultaterne ud og skaber merværdi for både kandidaten og lederen

Når du rekrutterer sammen med HR7, leverer vi mere end ”bare” en testtilbagemelding. HR7s erhvervspsykologer går ind i rekrutteringsprocesser med en stærk faglig tyngde. Vi skaber en tryg relation til kandidaten, og giver lederen værdiskabende sparring igennem hele forløbet.

I HR7 leverer vi testtilbagemeldinger i forbindelse med rekrutteringer i alt fra små til store virksomheder og organisationer. I en rekrutteringsproces lægger vi stor vægt på at give en kompetent og tryghedsskabende tilbagemelding til kandidaten. Ydermere skaber sparring med den ansættende leder før og efter tilbagemeldingen en værdsat merværdi.

Vi er erhvervspsykologer

I HR7s assessment korps er vi alle psykologer eller erhvervspsykologer. Vi kommer derfor med en faglig og teoretisk tyngde, der gør os i stand til at dykke dybere ind i psykometrien og dermed folde dialogen med kandidaten bredere ud. Vi har tilsammen leveret mere end 1000 testtilbagemeldinger gennem de seneste fem år, hvorfor vi forstår, hvordan vi får italesat alle facetterne i kandidatens personlighed – og dermed også, hvor der kan være udviklingspotentialer for den enkelte.

Den gode relation er afgørende

I et assessmentforløb er det afgørende for os, at vi får opbygget en god relation til både kandidat og ansættende leder. ”Vi ønsker jo på ingen måde, at kandidaten føler, at det er et krydsforhør. Det vil blot gøre hende utryg, og så lukker hun i og deler ingenting med os”, fortæller Gitte Boring.

I stedet møder vi kandidaten, der hvor vedkommende er – i et oprigtigt ønske, om at lære han/hende bedst muligt at kende. ”Vi har erfaringen og kompetencerne til at spørge ind og folde testresultatet ud, og det kan gøre en stor forskel”, fortæller Lene Thomsen.

Sparring med lederen skaber merværdi

Når HR7s assessment korps rykker ud, leverer vi mere end blot testtilbagemeldingen.

Vi kan som erhvervspsykologer stille de spørgsmål, der sætter gang i konstruktive refleksioner hos den ansættende leder og kvalificere det bedste match mellem medarbejder, organisation, team og leder. ”Vi kigger lederen i øjnene bagefter og tager snakken om kandidaten og hvilke opmærksomhedspunkter, lederen bør medtage i sine overvejelser. Det handler for os om at skabe værdi for lederne i rekrutteringssamarbejdet”, fortæller Gitte Boring.

Denne værdi kan bestå i at identificere kandidatens udviklingspotentialer, og hvordan vedkommende passer ind i teamet. På denne måde står lederen ikke bare tilbage med en ro maven omkring, at de har valgt den rigtige til jobbet, men også en indsigt i, hvordan denne fremtidige medarbejder skal ledes.

”Vi spørger altid lederne: ’Er der noget, du brug for hjælp til?’ inden vi går ud ad døren. På den måde sikrer vi os, at lederes føler sig kvalificeret til at tage næste skridt”, fortæller Lene Thomsen.

”Vi lægger vægt på, at det bliver en god oplevelse at være gennem et forløb i den pågældende virksomhed, hvorfor vi også gerne kommer med input til referencetagningen, og hvordan lederen giver kandidaten afslag”, afrunder Gitte Boring.

Hvorfor bruge HR7?

Faktum er, at rekrutteringsmængden i alle organisationer fluktuerer. Nogle måneder kan det stå helt stille, mens det i andre vælter ind med rekrutteringsopgaver. HR7 kan med kort varsel afhjælpe ved sygdom, orlov og spidsbelastninger. Det kan i nogle tilfælde betyde, at et regnestykke, der opstiller udgifterne til en fuldtids-recruiter overfor en konsulent, I kan hive ind, når det passer jer, gør det til den mest fleksible og omkostningseffektive løsning.

Nogle kunder bruger også HR7 til rekrutteringer internt i HR eller på de øverste niveauer i organisationen, hvis man måske ikke ønsker at involvere egen HR-organisation.

Hvad koster det?

Det koster intet at lave en rammeaftale med HR7. Skulle behovet pludselig opstå, ringer I bare. Vi har one point of contact, vores koordinator Annette Larsen, som navigerer mellem HR7s konsulenter og altid sørger for, at kandidaterne får deres tests rettidigt.

Interesseret i en uforpligtende snak?

Tag fat i Annette Larsen på al@hr7.dk eller 3175 9795.